Limhamn Pilates

Would you like to nominate Limhamn Pilates Förening for its mission and passionate work within the community of Malmo during 2019 and before ?

Nominate for Föreningsgalan 2020

Every spring, all the associations in Malmö are invited to the Grand Society Gala. A gala evening where Malmö's association life is celebrated and where the association's brightest stars are highlighted. It becomes dinner and husband and every year a secret artist is booked.

Do you know any fire soul or association that deserves to be highlighted? Nominate them here:-

Nominera till Föreningsgalan 2020
Varje vår bjuds alla föreningar i Malmö in till den storslagna Föreningsgalan. En galakväll där Malmös föreningsliv hyllas och där föreningslivets starkast lysande stjärnor lyfts fram. Det blir middag och husband och varje år bokas en hemlig artist.

Vet du någon eldsjäl eller förening som förtjänar att lyftas fram? Nominera dem är.